Consum responsable i més seguretat

Arriben dies de compres, de regals i de consum. Els carrers i botigues s’omplen de persones amunt i avall i entrem, moltes vegades, en una dinàmica consumista sobre la qual cal ser responsables i fer ús del sentit comú. Per evitar aglomeracions  i cues, l’opció de comprar en el comerç local ens ho posa fàcil. Podem passejar i trobar de tot, sense necessitat d’agafar el cotxe i a més, si tenim dubtes, ens poden assessorar. En els mercats municipals podrem trobar els productes frescos a bons preus, i en festes amplien els seus horaris.
A més, a partir d’avui i, fins a després de Reis, activem un dispositiu especial de seguretat als eixos comercials al voltant dels mercats, en horari de tarda, amb patrulles de Mossos i Guàrdia Urbana que recorren la ciutat, o caminant o en vehicle per prevenir i controlar qualsevol incidència.
Recordar també que el millor és planificar les despeses i tenir un pressupost. A més a l’hora de comprar joguines tenir en compte les edats i intentar prioritzar les no bèl·liques, ni sexistes, i en la mesura del possible regalar algun llibre.

El Nadal és a tocar i a la ciutat ens ho recorden moltes activitats que podeu gaudir en família i també iniciatives com els sis arbres dels desitjos que tenim a sis places de la ciutat, els quals estan omplint amb els seus propòsits els infants i que us convido a visitar i a llegir.