Contra la Violència Masclista

Al llarg dels últims dies, les entitats de la ciutat, l’Ajuntament i la Plataforma Ciutadana contra la Violència Masclista han dut a terme diverses activitats amb motiu del 25 de novembre. Una data en què mai no podem celebrar res, en què sempre hem d’incloure un minut de silenci, perquè sempre hem de recordar xifres de dones mortes, de dones agredides i en general de dones víctimes de violència física o psicològica en l’àmbit de la parella.

Avui divendres, té lloc l’acte de commemoració, on un cop més, haurem de seguir denunciant i reivindicant una situació davant la qual no podem tancar els ulls, i que ens ha de fer dur aquesta reflexió a un nivell molt profund, com a ciutadans i com a persones que treballem per la convivència. Serà a partir de les 17.30 hores, amb la lectura del manifest, la participació dels Castellers, de la pròpia Plataforma i dels joves que integren la Xarxa Activa per la Igualtat que intenta treballar i conscienciar sobre aquests temes als instituts de la ciutat.

A més de l’acte que fem avui a la tarda, diumenge hi haurà la Marxa Contra la Violència Masclista a la qual se sumen els municipis del Baix Llobregat. Una de les sortides és també davant de l’Ajuntament, a les 10.30h, per arribar a la concentració final al parc de Torreblanca a les 12.30 hores.

A banda d’aquesta i altres activitats solidàries, tornem a tenir un cap de setmana amb cites vinculades al Dia de la Música, com el concert de les corals Nova i Àuria diumenge, davant l’església de Santa Maria, i moltes activitats familiars, als parcs, al Museu o a les biblioteques. Si busqueu, també podreu trobar el vostre espai de joc.