Dia Internacional de la Infància

Demà, prop de 400 nens i nenes de diferents escoles es congregaran a la plaça de Sant Ildefons per reivindicar els drets dels menors en el Dia Internacional de la Infància. Escoltarem de la mà dels nens i nenes que formen part del Consell d’Infants un manifest elaborat a partir de diferents valors i temes que les escoles han treballat al llarg del curs com el civisme, la solidaritat, el respecte, la llibertat, els seus drets i també els seus deures.
Hauríem de reflexionar més sovint sobre la gran responsabilitat que tenim els adults i pensar en el món en que volem que visquin els nostres fills i filles, perquè nosaltres som el seu exemple i les nostres actituds, fets i paraules són els seus referents.
Hem de ser –ne conscients i actuar en conseqüència, perquè com deia Rosseau:”El hombre es dueño de su destino; pero los niños están a merced de quienes les rodean."
Unicef ens ha reconegut com a Ciutat Amiga de la Infància, tenim molta responsabilitat i treballem i ho continuarem fent per afavorir el creixement social i educatiu dels nostres infants.