Diada oberta i respectuosa

Diumenge, 11 de setembre, seré pels volts de migdia a la plaça de l’Església de Cornellà per commemorar, com cada any, la Diada Nacional de Catalunya. Tots i totes, absolutament, esteu convidats a participar-hi, juntament amb les entitats de la ciutat, i els representants polítics del nostre ajuntament, que hi fem una ofrena floral.
Fem un plantejament de caire institucional i obert, com sempre ha estat. Respectant totes les sensibilitats, no vull dir només polítiques, és evident que entre la ciutadania, com dins de cada entitat, hi ha tota mena d’opinions i de colors. La Diada recorda la nostra història, la nostra història és reivindicació, però també ens permet fer un plantejament de futur basat en el diàleg i el progrés comú, moltes vegades no hi ha un sol camí, però sí cal ser tolerant i obert per poder avançar. I això és complicat, ja que estem en una època en què els posicionaments de confrontació han aconseguit, en molts casos, ocultar els del diàleg. Arribats on estem ara, no us puc dir que hi hagi una solució fàcil.
Es tracta del primer gran acte popular del curs, després de les vacances, i d’una cita important per a la ciutat. Com ja he dit, hi sereu tots i totes benvingudes.