Dies per gaudir i compartir

Avui comença un període de dies molt especials per a la gran majoria de la ciutadania, Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any, i Reis. Dies que cadascú viurà d’una forma diferent, segons les seves tradicions, les seves creences, la seva religió, la seva forma d’entendre la vida, però amb uns denominadors comuns, com són l’esperit de la pau, de la voluntat d’estar en família, de gaudir de l’amistat i de bons propòsits tant per a nosaltres com per a la gent que ens rodeja.

I aquests desitjos, en un any complicat com el que hem passat, encara es reforcen més. Previsiblement molts recordarem altres èpoques viscudes, amb molt poques comoditats, amb nostàlgia i també amb alegria.

Són dies també en què la il·lusió està molt present. I també l'esperança en el futur, el cicle ha de canviar, encara que trigui una mica, però s’ha de ser realista i positiu, mai hem tingut les esquenes tant ben cobertes.

Durant l’any 2009 hem fet moltes actuacions encaminades a millorar la ciutat, però sobretot per seguir treballant per a les persones. A l’any 2010 ho seguirem fent. Aquest és el nostre compromís.

Desitjo a tota la ciutadania de Cornellà unes bones festes, que gaudeixi de cada moment en família o amics, que tingui il·lusió en el futur, perquè amb esforç i sacrifici l’any 2010 ha de ser millor que el que hem passat. Hi hagi neu, plogui o faci sol, faci més fred o menys, espero que el caliu de les persones sigui el que predomini en tots els racons de la ciutat.

Bones festes.