Diumenge la Festa del Riu

Un any més, des del 1993, el 22 de març se celebra a tot el món el Dia Mundial de l'Aigua. A Cornellà ho commemorem amb diversos actes al voltant del riu Llobregat, un entorn que s'ha recuperat per a la ciutadania com a espai natural, lúdic i esportiu.
Avui, diferents escoles de la ciutat s'han desplaçat al riu per participar en diverses activitats de sensibilització com una plantada d'arbres o la neteja de la ribera. Així mateix, aquest matí al Museu Agbar s'ha fet un acte amb la participació de Gro Harlem Brundtland, exprimera ministra de Noruega, membre del “High Level Global Sustainability Panell” i inspiradora del famós terme de 'sostenibilitat' . Ha parlat dels reptes de 2015 quant al canvi climàtic amb especial atenció a la preservació dels recursos hídrics.
I el diumenge tenim la Festa del Riu, una iniciativa que vam engegar l'any passat i que congrega moltes activitats de conscienciació i sensibilització per a totes les famílies de Cornellà. Hi haurà tallers naturalistes, un itinerari botànic, una pedalada popular, activitats culturals, un traing running, una plantada d'arbres i moltes coses més, en un dels entorns naturals al nostre abast més emblemàtics per compartir i respectar.