Dues pinzellades de Nadal

Aquesta setmana, dos apunts d’agenda que se sumen a les tradicions de Nadal a la nostra ciutat. Dimarts, el Castell de Cornellà inaugura, a partir de les 20 hores, l’exposició que aquest any ha preparat el Grup de Pintors de Cornellà, i que podreu visitar fins al 26 de gener. És ja la catorzena edició en què els membres de l’entitat, cadascun amb el seu estil, amb els seus pinzells i amb les seves vivències, deixa una part de la seva experiència vital i del seu entusiasme.

En aquestes dates, des de fa més de trenta anys, també es presenta el conte de la Nit de Reis. Autors i autores han aportat el seu capítol d’història del Mag Maginet ajudant els infants de Cornellà a preparar l’arribada dels Reis. Aquest any són la Júlia Tardà Fernández i la Carole Edet, i ens presenten “Un dibuix misteriós” dimecres, al Castell, a partir de les sis de la tarda.

Aquests dies, també hi ha activitats educatives a les escoles al voltant del conte, de la fada Ondina… per seguir construint aquesta història que any rere any suma màgia i il•lusió a les celebracions de Nadal i Reis a Cornellà. Us hi espero.