El talent, un valor intangible

La Cornellà Humana, la de les persones. La que impulsa el nostre desenvolupament i crea xarxes comunitàries de creixement i progrés es forja cada dia, amb persones anònimes que tenen inquietuds i que amb el seu talent enriqueixen el conjunt de la societat. Per no perdre aquesta riquesa i poder compartir-la, vam crear fa un parell d’anys el projecte Cornellà Aprèn, amb la voluntat de posar en valor i donar difusió a iniciatives, que en el si de la nostra ciutat, es vinculen a l’esforç, el talent i l’aprenentatge al llarg de la vida.
Aquest projecte va donar llum a diverses iniciatives, entre elles la “Xarxa de talent”, un marc de referència per teixir una àmplia estructura de competències col•laboratives i fer visible el talent quotidià de persones que per la seva trajectòria personal i professional poden ser referents per a les generacions de joves.
Aquesta Xarxa està formada actualment per una cinquantena de persones, principalment joves i des d’ella es porten a terme xerrades i conferències amb persones de la ciutat que han destacat en el seu àmbit professional i que volen col•laborar explicant la seva experiència .
El programa compta amb el suport dels centres educatius, ampas i representants del teixit associatiu, cultural, esportiu i empresarial, i es completa amb un ‘Consell de Sèniors’ format per persones majors amb ganes de compartir les seves experiències i la seva trajectòria professional i personal, en honor de fomentar els vincles intergeneracionals.