En marxa una nova edició de les Nits d’Estiu

Des de fa 17 anys, de forma ininterrompuda, les nits de juliol són un referent cultural a la ciutat i a la comarca amb la programació de les Nits d’Estiu. És una proposta per aprofitar el bon temps als nostres espais públics (el parc de Can Mercader, el Castell o la plaça Catalunya) i per ampliar les opcions lúdiques i culturals amb una programació de múltiples registres per a tot tipus de públics, en concerts i activitats gratuïtes a l’aire lliure.
Aquesta nit per exemple, al Parc de Can Mercader es podrà gaudir de la Fundación Tony Manero i continuarem cada setmana amb concerts, cinema a la fresca i altres iniciatives fins a completar més d’una vintena de propostes.

També tenim al nostre abast en aquest marc estival moltes més opcions, entre elles les activitats que es programen al Museu Palau Mercader i també la celebració del Rocío, amb la seva Romería i activitats al Parc de Can Mercader. Continuen també actives les Nits Insòmnia per als més joves.
Moltes sensibilitats, moltes mirades i moltes propostes perquè cadascú esculli i comparteixi.

En l’àmbit més formatiu, dilluns comença al Citilab una nova edició de la Universitat d’Estiu de les Dones, una proposta ferma que portem set anys desenvolupant en col•laboració amb la Universitat de Barcelona i que defensa la igualtat i el paper de la dona en la nostra societat.