En record de les persones que ens han deixat per la Covid-19

Aquest dissabte es rendirà un petit homenatge a les persones que durant aquesta pandèmia ens han deixat. Moltes d’elles van marxar sense que els seus familiars poguessin acomiadar-se amb normalitat, limitats per les mesures restrictives que, per seguretat, durant molts mesos han estat presents a les nostres vides.

Aquest acte estava previst realitzar-se el passat 15 de juliol, però es va haver de suspendre, precisament perquè la situació d’aquell moment no aconsellava fer-ho en les condicions adequades.

Serà una forma per expressar que la ciutat no els oblida, i també per expressar un reconeixement públic a determinats col·lectius de la ciutadania que han estan al peu del canó en aquests temps difícils que hem viscut, i que encara condicionen, d’alguna manera, les nostres vides.

En el desenvolupament de l’acte hi haurà el descobriment d’una placa commemorativa que quedarà a la plaça Europa, davant d’una olivera, que vol representar la fortalesa de la nostra societat, i un mural perquè els familiars hi puguin deixar la seva emprenta.

Serà segurament un acte emotiu, que portarà records amargs, però que creiem que era necesari fer-lo, perquè no podem oblidar el que hem viscut i passat.

L’acte tindrà l’aforament limitat per garantir la seguretat dels assistents, que hauran haver fer prèviament la seva reserva, i està destinat als familiars de les víctimes, cossos de seguretat i serveis sanitaris. Les persones que també hi vulguin assistir haurien de fer la reserva omplint el formulari del següent enllaç.