Fase de votació dels pressupostos participatius

Des de divendres i fins el proper 18 de juliol, qualsevol ciutadà de Cornellà major de 16 anys, pot votar on-line per una (o fins i tot tres) de les 72 propostes presentades per veïns i veïnes de Cornellà que s’han seleccionat tenint en compte la seva viabilitat econòmica i jurídica, d’entre les 257 presentades al projecte de Pressupostos Participatius de 2018. És el segon any que portem a terme aquesta iniciativa participativa a la que destinarem 1.346.875 euros, al voltant del 25% del pressupost d’inversions de l’exercici de 2017. La quantitat s'ha dividit en dues parts: prop del 63% per a projectes de barri i la resta per a propostes genèriques de ciutat.

Com ja vaig dir quan vam decidir posar-ho en marxa, el nostre objectiu és cercar el compromís i la implicació ciutadana i obrir la gestió municipal, des de la coresponsabilitat i l’esperit de voler contribuir a millorar Cornellà a partir del coneixement i experiència dels propis ciutadans.

L’experiència de l’any passat va ser positiva i aquest any tenim aproximadament el mateix nombre de propostes presentades que tenen a veure bàsicament amb l’espai públic i els equipaments. S’obre doncs, el període de votació i des de la pàgina web de pressupostos participatius podreu registrar-vos, votar i consultar les diferents fases del procés.