Festes al barri Centre

Aquest cap de setmana el barri Centre pren el relleu al del Pedró en les seves festes. Les entitats i associacions ja tenen la programació enllestida després de mesos de preparació, i a partir d’avui es comença a materialitzar amb la mirada centrada en passar uns dies de convivència i diversió compartida.

Encara que són festes de barri, cada una d’elles té el seu propi segell i unes tradicions que mantenen durant anys. En el cas del barri Centre de la plantada de l’arbre, que dona inici al cap de setmana de festa, o la missa en honor a la Verge del Roser i altres iniciatives molt arrelades d’aquest barri que salvaguarda gran part de la història de la nostra ciutat.

Us convido a participar, a donar vida als nostres carrers, a omplir-los d’esperit positiu i constructiu, i a implicar-vos en fer cada vegada més sòlida la nostra comunitat.

També el cap de setmana a l’entorn de l’exposició que tenim a la plaça Europa: “Enfortir Cornellà. Per a un futur il·lusionant” es programen activitats per a tota la família.