Ja tenim aquí el Carnestoltes!

Donar curs a la imaginació, ballar, gaudir, riure, compartir…el Carnestoltes s'identifica amb alegria i bon humor. A la nostra ciutat és un esdeveniment molt popular i amb gran tradició entre les entitats i grups familiars o d'amics, ja que centenars de persones preparen amb mesos d'antelació les seves comparses i carrosses. La Rua, aquest dissabte a partir de les 6 de la tarda, sortirà de la plaça de Catalunya fent un recorregut pels barris de Sant Ildefons i la Gavarra, per finalitzar de nou en la plaça i celebrar la festa final i el lliurament de premis a les propostes més originals i fresques.
Però la festa no només és el dissabte, també el diumenge, el Carnestoltes Infantil posa com a protagonistes als més petits, perquè gaudeixin d'un espai de diversió que culminarà en la plaça de l’Església amb animació i música.
Diversos dies de festa en els quals el Rei Carnestoltes, fa de les seves, es passeja i altera en positiu la rutina diària, per a acabar el dimecres de cendra, amb l'enterrament de la sardina i el judici final. Espais per a retrobar-nos i gaudir en comunitat! Bon Carnestoltes!