La creativitat no s’atura

Les autoritats sanitàries han comunicat la tornada a les restriccions que teníem abans de Setmana Santa donat el repunt de casos per la Covid-19. És a dir, entre d’altres coses, tornarem al confinament comarcal des d’avui i fins al 19 d’abril, com a mesura de prevenció per evitar una major propagació i amb l’esperança posada en la vacunació massiva. Una vacunació que s’està portant a terme a la Fira de Cornellà des de l’inici del procés als grups determinats per Sanitat i que es complementarà també als centres sanitaris de la ciutat amb les persones grans. Esperem que el calendari ens sigui favorable per poder estar una mica més tranquils en els propers mesos.

Mentrestant, la creativitat no s’atura, la vida no s’atura, estem en un parèntesi que hem d’omplir de vitalitat, de passió, de solidaritat, d’esperança i de creativitat. I això és el que fem a la ciutat, perquè malgrat tot, la cultura no s’atura, la ciutat continua bategant, amb prudència, amb totes les mesures de seguretat i amb iniciatives presencials i a les xarxes socials.

Un exemple és la Mostra de Pintors de Cornellà, que es va obrir al públic ahir, i que no vam poder inaugurar al desembre. La tecnologia ens ha permès fer una inauguració virtual, per convidar-vos a que aneu a visitar l’exposició i pugueu descobrir el talent dels artistes de Cornellà i continuar gaudint de la creativitat i la cultura.