La Milla, un reconeixement a l'esforç

El 8 de maig Cornellà torna a tenir una cita amb l'esport d'elit, la Milla Internacional "Ciutat de Cornellà". Arribem a la dissetena edició amb una gran solidesa i amb el reconeixement de ser la millor prova del territori espanyol dins de la seva categoria.
No és casualitat haver arribat fins aquí consolidant any rera any aquest nivell. El Cornellà Atlètic ha fet un gran esforç per posar-la al calendari dels atletes més destacats, mentre demostrava a més que és un club que cuida molt l'esport base i ha donat, i dóna atletes, de gran qualitat i projecció.
El més important d'aquesta cita esportiva és la total simbiosi que s'ha aconseguit per unir aquests dos vessants, la competició professional i la formació d’atletes, en els quals es pot veure, també, el procés per arribar al més alt: treballar. L'esforç des de petits, l'esperit de superació i una actitud positiva dóna els seus fruits, i això es pot traslladar a totes les facetes de la vida.
L'esport ens ensenya a valorar aquest esforç, a treballar i a ser humils, aquesta és la seva grandesa. Cornellà, com la nostra Milla és també un compendi de treball en comú, d'il•lusions i d'esperit de superació.