Llibres, roses, i Jordiada

Roses, llibres, parades, regals... i moltes ganes de sortir al carrer, evidentment. Demà és Sant Jordi, i tots volem que torni a ser un dia especial, per tornar a recuperar una diada de carrer com les que estàvem acostumats.  Aquesta primavera està portant temps insegur i pluges, esperem que dins del que cap, aquest cap de setmana tot això que esperem pugui desenvolupar-se amb la màxima normalitat.

Diumenge és el torn de la Jordiada, que torna després de dues edicions sense la festa central. Ahir es va presentar al Castell, amb la companyia de les entitats que la porten promovent des de fa més de 25 anys, i que com mai també tenen ganes de retrobar el contacte entre la ciutat i la festa. La Jordiada té l’objectiu de promoure la cultura popular catalana, alhora que també promou enfora la ciutat de Cornellà i la seva vitalitat cultural. La festa d’aquest diumenge s’ha traslladat al parc del Canal de la Infanta, però per a tots el més important és que la meteorologia la respecti i ens permeti recuperar els bons moments i sensacions que aquesta cita sempre ens ha portat.

I no ens quedarem aquí, perquè durant tota aquesta setmana i la següent hi ha activitats vinculades a la pròpia Jordiada, a presentacions de llibres, a la programació de les biblioteques, etc. En definitiva, Cornellà torna a estar bolcada en l’activitat cultural, i més que mai per Sant Jordi: aprofitem-ho i celebrem-ho.