Mosaic de participació

Peça per peça, cada cap de setmana tenim un gran mosaic a Cornellà d’activitats i de propostes, amb una atenció especial a les famílies i a difondre la cultura. Comença diumenge, per exemple, la programació de teatre i música a L’Auditori, amb un nom molt destacable de la nostra escena, com és Joan Pera. En els darrers anys, aquesta sala ha fet un gran esforç per atreure art i ser un referent comarcal de l’escena, a més d’apropar propostes de primer nivell a la nostra ciutat. I s’hi sumarà la programació municipal Cornellà Escena, amb més espectacles musicals i teatrals de qualitat per a la tardor, a partir de la setmana vinent.

Pel que fa a l’àmbit familiar, justament diumenge passat els parcs de la nostra ciutat es reprenia la programació de les Jugateques ambientals, amb jocs i activitats que fan prendre consciència els més petits de la diversitat ambiental que hi ha als parcs i la necessitat de cuidar-los i protegir-los. També les biblioteques han recuperat a ple rendiment la seva programació familiar: amb activitats formatives i educatives durant tota la setmana, i també aquest dissabte, amb una sessió especial de contes.

I recordar-vos, a més, que Cornellà participa, junt amb altres ciutats de la comarca, en la 19a Baixcicletada, una pedalada en bicicleta per promoure i celebrar una mobilitat més sostenible i més neta.

És a dir, moltes peces que ens mostren que aquest gran mosaic de propostes té recorregut amb la participació i l’acompanyament de moltes persones que hi confien, que hi prenen part, i a qui agrada gaudir de l’oci a la ciutat de Cornellà.