Pedagogia per construir un futur millor

Aquesta setmana tenim per un cantó, les festes del barri del Pedró, que durant uns dies porten a aquest barri tot d'activitats de cultura popular, esports, jocs familiars i de participació, moltes d'elles als carrers i a l'entorn de la plaça del Pallars.

I de l'altra, diumenge hi ha la tradicional Baixcicletada que uneix diferents poblacions del Baix per promoure l’ús de la bicicleta, per culminar la Setmana de la Mobilitat. Arriba ja a la 16a edició, i és ben evident que precisament l’ús de la bicicleta ha crescut significativament des que va començar.

Permeteu-me també recordar que també segueixen les activitats de dinamització en alguns dels carrers tallats dels Diumenges sense cotxes. Cada setmana, en dos o tres carrers que aniran canviant, jocs, activitats familiar i de medi ambient per omplir aquests carrers que durant unes hores podem recuperar per a les persones.

Activitats d’oci que ens serveixen per fer pedagogia i prendre consciència que hem de caminar cap a un mon més sostenible, i que el canvi, amb un ampli compromís, és ben possible.