Persones compromeses amb la ciutat

Aquesta nit, en una nova edició dels Premis Ciutat de Cornellà, es farà un reconeixement explícit a persones i a entitats que des de diferents àmbits d’acció, han contribuït i incidit amb el seu esforç, dedicació, treball i compromís en l’establiment dels nostres pilars com a ciutat. Tant el Jurat dels Premis com la comissió tècnica de propostes ha tingut molta feina, un cop més, per poder prendre una decisió sobre la proposta de nominació per aquest any, ja que totes les candidatures tenien la suficient entitat com per rebre aquesta distinció.
La primera impressió que vaig tenir al veure per primer cop la proposta que es va presentar al Jurat del Premis va ésser que totes les candidatures tenien dos grans elements en comú, el d’aportar valors a la nostra societat i el de ser referents per als nostres conciutadans i conciutadanes; i que tindríem un treball complicat per poder avaluar i proposar les nominacions. I així va ser!!!.
Per un costat m’alegra molt saber que la nostra ciutat disposa d’aquesta gran riquesa, de tenir tantes persones i entitats que són mereixedores de distincions, unes amb més protagonisme que d'altres, però en definitiva “persones” que estan compromeses amb la ciutat i que l’han fet i la segueixen fent créixer. Sempre s’ha dit que el millor “Patrimoni” que té la ciutat és la seva gent; i mostra d’això la tenim en el marc d’aquest Premis, que tindrà el seu moment més esperat amb el lliurament solemne que avui celebrem.