Premis Ciutat de Cornellà, un vespre d'emocions

El passat divendres serà un dia que restarà gravat a la retina de les persones i entitats que van rebre el guardó d'aquesta edició, i segurament també molt recordat per les 700 persones que van omplir l'Auditori. La música també va ser responsable de donar més emotivitat a l'acte, escoltar peces musicals i cançons de diferents èpoques ens traslladava per la història i pels moments que cadascú de nosaltres ha viscut, va ser molt entranyable. Va ser un vespre del qual com alcalde i com a ciutadà de Cornellà m'agradaria poder gaudir moltes vegades. Un espectacle plenament cornellanenc, des de la seva direcció, passant pels artistes i fins a totes i cadascuna de les persones que van estar pendents de la seva realització fora de l'escenari.

Un format artístic senzill però brillant va conduir la gala que ens va permetre conèixer més a les persones guardonades, que van ser sens dubte les grans protagonistes de la nit. Cadascuna d'elles van expressar de formes diferents, al meu entendre, tres valors molt importants que caracteritzen la nostre gent, la gent de Cornellà; el sacrifici, l'esforç i la voluntat de millorar la nostra societat.

El gran patrimoni de la ciutat són les persones, i sens dubte un clar exemple d'això el vàrem tenir divendres, persones i entitats molt diferents, tant pels seus orígens com per la seva tasca; però amb molts punts coincidents, fonamentalment dos: Cornellà i el pensar i treballar per la gent.

Públicament uns ho van dir alt i clar, en d'altres es va entendre pel que van manifestar; el premi rebut ha estat per a aquestes persones un estímul més per seguir treballant per a la ciutat i per als altres. Gràcies a tots i a totes pel treball que heu fet, però més encara perquè voleu seguir fent-lo. Sou un exemple a seguir, i amb persones com vosaltres podrem superar millor les adversitats. L'emoció del divendres ha de ser un nou estímul per al camí que hem que recórrer.

Us invito a clicar el link dels premis per conèixer a tots els guanyadors d'aquesta edició.


Són valors que estan presents en el nostre dia a dia. Per exemple, la superació i l'estímul, són part essencial de l'esperit de la Mostra de Treballs de Recerca, en què participen alumnes de secundària de la ciutat, els premis de la qual s'entreguen dimecres al Castell de Cornellà. O l'esforç que també ha protagonitzat la Milla Internacional, que es va celebrar aquest dissabte, i reconeguda com la millor d'Espanya per organització i qualitat esportiva.