Primavera al riu Llobregat

La Festa del Riu omplirà aquest diumenge l’entorn del riu Llobregat d’activitats familiars, tallers infantils, jocs, activitats esportives... 

Fa uns anys explicàvem que aquesta Festa servia per descobrir el riu a la ciutat, per entendre que el riu és el nostre principal espai natural i si hi anem regularment, el vivim i  hi realitzem activitats, més clar tindrem que és nostre – de tothom – i que ens convé cuidar-lo, protegir-lo, no viure-hi d’esquena com havia passat durant molts anys. De fet, no el descobríem, sinó que el redescobríem: els més grans ens explicaven com abans era un lloc habitual per anar d’excursió o a berenar el cap de setmana.

Avui dia penso que aquest espai, aquest entorn natural únic, és una realitat coneguda per tothom, ja és un escenari comú de lleure, d’esport, de fer salut... La gran majoria dels qui el visiten ja s’han fet conscients que cal tenir-ne cura.

A més, hi ha ganes de carrer, de fer activitats a l’exterior, és evident: ho va ser el cap de setmana passat per conèixer l’Escola de Música o amb la festa del carrer Miranda, i ho serà aquest, ja en plena primavera. Per tant, aquest diumenge podem redescobrim el riu i redescobrir també la primavera.

 

Activitats de la 7a Festa del Riu