Queda’t amb el comerç de Cornellà

Tot i que la setmana del pont sempre suposa, inevitablement, un petit parèntesi, és desembre i per tant, la proximitat del Nadal ja s'ha notat en la decoració de cases, comerços i els carrers. Tant des de l’Ajuntament com des de l’entitat Cornellà Compra a Casa, és tradicional que fem una campanya animant a apostar pel comerç local i els mercats municipals, en el període més fort per a les compres de l’any, i tot acompanyat de promoció al carrer.

Des d’avui i fins al 5 de gener, trobareu sorpreses a diferents eixos comercials gairebé cada dia, activitats infantils, jazz i animació musical, personatges sorpresa... També suposo que haureu vist la gran bola de Nadal que hi ha a la plaça de Catalunya, que es va estrenar el dia de la festa d’encesa de llums: un lloc ben espectacular per fer-se selfies i fotos divertides. A més, com cada any, hi ha els Arbres dels Desitjos, les Bústies, els Maginets de llums i altres figures en alguns carrers i places, i la fada Ondina ja ha començat a visitar les escoles per explicar als més petits el conte de Reis que es presenta aquest dijous al Castell de Cornellà.

I és que aquesta setmana ja es nota de ple aquest esperit nadalenc en l’activitat cultural de la ciutat. La mostra del grup de Pintors al Castell, la Fira de Santa Llúcia dissabte i diumenge, els concerts, pessebres... Si al principi parlava del comerç de proximitat, també tenim cultura de proximitat, tenim multitud d’entitats que prenen part en les celebracions de Nadal i moltes activitats per gaudir-les a la ciutat amb tota mena d’opcions. Preneu nota de tot a l’agenda, el Què Fer o la web municipal i gaudiu del Nadal al vostre gust.