Reconeixement a la Pilar Pons

Aquest cap de setmana, entre les activitats culturals, esportives, familiars, també n’hi ha una que recorda una persona molt significativa per a la nostra ciutat. Dissabte a la tarda, l’estadi passarà a dir-se Estadi Municipal Pilar Pons.
La Pilar ens va deixar l’any passat, la seva aparença amagava una voluntat de ferro, un caràcter lluitador i especialment una gran entrega, des de les entitats i institucions on havia estat: entre elles, evidentment, el Rugby. Aquest gest vol ser un petit homenatge i un record perquè segueixi acompanyant-nos algú que va ser protagonista en importants pàgines de la història de la nostra ciutat.

A més, a més, com us deia al principi, el cap de setmana és ben farcit d’activitats de tota mena. A destacar, estem en època de festes de barri, i ens toca anar al Pedró: des del correfoc d’avui, al cercavila, els tornejos esportius, o els jocs i les actuacions de cultura tradicional de diumenge, entre moltes altres coses.
I pel que fa als amants de l’esport, també hi ha dues importants cites, per un cantó la 'Baixcicletada', que finalitza les activitats vinculades a la setmana de la Mobilitat Sostenible; i per l’altre, la 38a edició de la Cursa Popular de Cornellà, diumenge a partir de les 9 del matí. Aquest any, novament amb un vessant solidari, col·laborarà amb l’Associació de Familiars d’Alzheimer Baix Llobregat.