Reconeixement a la solidaritat

Cada any, TRAM vincula la seva felicitació de Nadal a una causa solidària. Són els treballadors i treballadores de l’empresa els que proposen els projectes i es fa una votació. Enguany, una de les conductores de la xarxa del Trambaix va proposar el projecte ‘1000 i una Nineka’, ni un nen amb càncer, que impulsa la cornellanenca Maria Rascón, i ha estat el projecte guanyador.
Tram fa una donació de 10.000 euros i contribueix la difusió d’aquesta iniciativa mitjançant la seva felicitació de Nadal, un vídeo que s’emet al canal de televisió de la xarxa del tramvia. Amb la donació s’ha decidit finançar un ultracongelador pel laboratori de càncer infantil de Sant Joan de Déu.
La iniciativa “1.000 i una Nineka” va començar com comencen sovint els grans projectes solidaris, amb una experiència de superació, una idea amb molta il•lusió. Maria Rascón ha celebrat enguany el desè aniversari de les seves nines fetes a mà, que ja porten recaptats amb aquesta darrera donació més de 60.000 euros per a la recerca del càncer infantil.
Felicitats al projecte, a la solidaritat de les persones de Cornellà que hi col•laboren cada any i a la Maria. Històries amb cor que ens reconforten i que cal recordar en aquestes dates.