Renovació del meu compromís

Aquest blog comença una nova etapa, els canvis del disseny tant sol impliquen una petita reforma de modernització, però en cap cas dels seus continguts. Vull continuar, dins de la meva responsabilitat institucional, expressant reflexions personals que estiguin relacionades amb la meva forma de pensar i sobretot de com entenc l’exercici del meu compromís. Crec radicalment en la lectura, i com vaig demanar als Reis d’Orient vull una ciutat inundada pels llibres, perquè la lectura facilita “que el pensamiento no tome asiento” tal com cantava Luis Eduardo Aute, així que intentaré intensificar les meves propostes de lectures personals.

La relació directa amb aquells que es queixen, critiquen o suggereixen s’incrementarà, però també em plantejo proposar espais de consulta i, per què no? d’evidenciar allò que a mi no m’agrada.

Cornellà és la meva ciutat, construïda per gent d’aquí, d’altres que vàrem arribar del sud, en els darrers anys de mar enllà, del nord i de terra endins, gent curiosa, treballadora i compromesa sobretot en l’esforç i la constància. Per a mi és essencial creure en el motor que representa aquest patrimoni humà, cal caminar, i cap camí és fàcil, ni el camí mai és planer, per això, si ho fem junts, sense promeses vanes arribarem lluny. Crec en la valentia, en la determinació i en la il·lusió per obrir nous camins, m’equivocaré moltes vegades, i amb tota seguretat (com tots) tindré moments de “dubte”, però el sentit comú del coratge i el somni de l’esperança ens servirà per compartir la conquesta d’un nou horitzó de progrés social a la nostra ciutat.

Que tinguem un bon futur.