Suport a la restauració de la ciutat

El sector de la restauració és un motor econòmic important a Cornellà, però també és un dels que més està patint la crisi per la COVID-19. Des de l’inici de la pandèmia vam articulat per a ells i el sector comercial eines per minvar els efectes d’aquesta crisi, dintre de les nostres possibilitats i competències, i posant els serveis municipals en matèria d’assessorament.

Ara, després de les mesures decretades la setmana passada per la Generalitat tornen a ser dels gremis més castigats i per això hem volgut donar-los una empenta i faig una crida perquè tothom, en la mesura que li sigui possible, faci el mateix. Hem creat un apartat a la web municipal, i a les xarxes socials també es pot seguir, per fer difusió dels establiments que far servei per emportar i que ens ofereixen l’oportunitat de poder gaudir d’un bon àpat cuinat des dels bars i restaurants de la nostra ciutat. Hem de fer-nos costat els uns als altres, recolzar al comerç local i als petits negocis de restauració que s’esforcen per donar el millor amb qualitat i bon servei.

A més tenim la sort de poder escollir una àmplia varietat. Animeu-vos i demaneu un bon àpat als restaurants de casa nostra!