Tres anys del Museu de Matemàtiques

Diumenge celebrem el tercer aniversari des que el Museu de Matemàtiques de Catalunya va instal•lar la seva seu estable a la tercera planta del Museu Palau Mercader. Per commemorar-ho faran activitats de tota mena al llarg del matí per a tota la família, tant dins com fora del Museu.
En aquests tres anys el Museu ha ampliat els seus projectes i s’ha constituït com un punt de referència en el seu àmbit dins de Catalunya i és també un espai d'experimentació per a molts centres educatius per la seva originalitat i formes d’interpretar les matemàtiques, mitjançant jocs i aplicacions pràctiques. Més de 30.000 escolars de primària i secundària ja l’han visitat en aquests anys i han gaudit de l’exposició “Petites experiències matemàtiques” i de visites guiades.

Realment és un Museu interessant i molt dinàmic que està ampliant les iniciatives i els projectes i al que donarem suport en tot el que estigui al nostre abast perquè és un element que aporta valor a la nostra ciutat. Les matemàtiques són una matèria que no gaudeix de “bona premsa”, però els professionals que estan al capdavant i col•laboren en aquest Museu ens fan veure la part positiva, pràctica i més lúdica.