Un Corpus carregat d’esperança i il•lusió

Ens retrobem amb la nostra Festa Major: el Corpus, amb moltes ganes de gaudir. Durant tota la setmana, i més intensament de dijous a diumenge,la ciutat es vestirà de festa amb molts espectacles a l’aire lliure, activitats musicals i culturals adaptades a les actuals circumstàncies de prudència i seguretat.

Tindrem més d’un centenar de propostes amb distància, aforaments controlats i mesures de seguretat que requereriran, a més, de sentit de la responsabilitat per part de tothom.  Tindrem propostes que ens faran tornar a compartir, a respirar l’ambient d’una festa que mostra el nostre caràcter obert i d’àmplia mirada de la nostra ciutat,  que posa de manifest la solidesa de les nostres entitats i vida associativa, i que vol recuperar l’esperança i la il·lusió.

Els patis de diferents escoles acolliran espectacles familiars, i als carrers, les rues itinerants ens ompliran els cors de bones vibracions. El pregó també el farem, no pot faltar, i es podrà seguir en directe des del canal de Youtube de l’Ajuntament.

Apostem, un cop més, per l’alegria de la cultura i la convivència responsable i segura. Per fer-ho possible tindrem mitjans materials i recursos humans que ens ajudaran a fer que tot es desenvolupi sense cap risc. Però necessitem que tothom, infants, joves, adults i grans, assumeixi un únic compromís de respecte i actitud cívica, cal tenir present que no hem guanyat encara el pols a la pandèmia.

Vull que recordem també a les persones que ens han deixat, i desitjar la recuperació d’aquelles que afronten la batalla per superar aquesta malaltia; i, per descomptat, expressar el nostre reconeixement i suport als sanitaris, als cossos de seguretat, als equips de serveis, i a tothom  que vetlla dia a dia pel nostre benestar.

La Festa ha de ser il·lusió, esperança i diversió, però  també compromís, solidaritat i respecte.

Bon Corpus! Bona Festa Major!

Descarrega el programa