Una Cavalcada diferent per a una nit màgica

La Nit de Reis és una nit d'il·lusió. I la nit d’aquest 5 de gener de 2021 no serà d’una altra manera, el format ha canviat, però hem fet un gran esforç organitzatiu perquè la il·lusió llueixi. Conjugant la màgia de la Nit de Reis amb les mesures necessàries per evitar aglomeracions als carrers, conscients de les mesures de seguretat extraordinàries que cal aplicar aquest any.

Els Reis seran amb nosaltres aquesta tarda, com cada any, amb el seu seguici, els seus ajudants, la fada Ondina i el Mag Maginet, embolicats de màgia, plens de sorpreses, i en un ambient de color, llum, i música, de múltiples varietats artístiques que s’han creat especialment per reforçar aquesta cavalcada "estàtica", pel bé de tots i totes, i estic convençut que també la recordarem, com totes les que hem viscut. Els més petits podran saludar els Reis, des de certa distància, avui a l'avinguda del Maresme, entre les 18.00 i les 21.30 hores.  Després tocarà tornar a casa i, seguint les indicacions del Mag Maginet, posar l'element màgic al balcó, o algun altre element il·luminat, per mostrar als Reis el camí que hauran de fer casa per casa quan tothom sigui adormit; aigua per als camells, potser un got de llet per als Reis… ja ho sabeu.

El 5 de gener sempre parlem de la il·lusió, pels regals que esperem, per la màgia que anuncia l'arribada de ses Majestats... Aquest any, moltes coses ens fan il·lusió, moltes, la més important de totes, superar d'una vegada aquesta pandèmia, evitar nous contagis i víctimes, i poder tornar a abraçar-nos sense recança, sense por.

I com cada any, he demanat als Reis que no s’oblidin que a cada casa arribi un llibre, per comprendre molt millor la saviesa de la nostra naturalesa, perquè un llibre sempre es un espai viu, ple de llum i talent.

Fem-ho possible entre totes i tots!