Una Nit diferent al Museu

Aquest cap de setmana és la Nit dels Museus, per promoure aquests espais de cultura, i Cornellà no hi faltarà. Un concert, visites guiades i la projecció d’un documental protagonitzaran la nit de dissabte al Museu Palau Mercader, tot totalment gratuït i amb l’objectiu fonamental de donar a conèixer aquests espais que expliquen part de la nostra història, potser d’una manera que pugui atreure a un públic diferent, i que són també part del nostre patrimoni. També al Museu Agbar de les Aigües faran activitats especials.

També hi ha molta activitat d’entitats, per exemple, a Riera, amb les seves festes de barri, amb moltes actuacions de música i exhibicions de cultura popular, animació infantil i esports, moltes d’elles centrades a l’esplanada que hi ha davant del Parc Esportiu Llobregat. També és la cita anual que l’A.VV. Sant Ildefons ens dóna amb la Setmana Cultural, dissabte i diumenge a la plaça de Sant Ildefons, amb la intervenció d'altres entitats de la ciutat, orquestres, un mercat d’intercanvi i sobretot moltes ganes de ser presents al carrer, de fer-se notar per seguir treballant per al barri.

I per acabar-ho d'arrodonir, l'Auditori ens presenta dos veritables genis, un de la guitarra, Vicente Amigo, i un altre del teatre, Josep Maria Pou. Aquestes són algunes cites, entre moltes d’altres que ens depara l’agenda, quan ja ens anem apropant a la nostra festa major. Per acabar, recordar-vos que també comença aquest diumenge l'aventura de la UE Cornellà per intentar l’ascens a Segona A, contra el Gijón B. Sort i felicitats per l’excel·lent temporada que esteu fent.