Claudio Carmona Vargas

Grup municipal Cornellà en Comú Podem
Claudio_Carmona(2).jpg
Cornellà de Llobregat, 1987
 

Currículum / biografia:

  • Llicenciat en Ciències Polítiques (UB 2011). Postgrau en Lideratge i Govern Local. (2023) Estudis superiors de gestió esportiva i titulació oficial d'entrenador de futbol.
  • Des de l'any 2007 al 2016 administratiu en una empresa privada. Com a politòleg  ha col·laborat en diferents projectes de consultoría política. Tinent d'alcalde i regidor de polítiques mediambientals i comunitàries durant el mandat 2019-23.
  • Va néixer l'any 1987 i va viure al barri de Sant Ildefons fins a l'any 2012, que es va traslladar al barri de Gavarra. Casat i amb una filla. Ha combinat la seva feina com a politòleg amb la vocació de ser entrenador d'esport formatiu. Des de l'any 1994 participa a la UE Sant Ildefons, primer com a jugador i després com a entrenador, coordinador i finalment com a directiu responsable de l'àrea social i comunicació.
  • L'any 2012 l'editorial Germania va publicar el seu treball "Capital social, un recurso preventivo contra la criminalidad" com a segon classificat del Premi Compromís Cívic i Cohesió Social de CCOO.

  

Responsabilitat a l'Ajuntament de Cornellà