L’Ajuntament participa per tercer any consecutiu en la convocatòria del SOC, Joves en Pràctiques

En els darrers 3 anys, i mitjançant les convocatòries d'aquest línia de subvenció, en col·laboració amb el SOC, ja s'han realitzat més de 15 contractacions, amb l'objectiu de facilitar l’adquisició de competències en les disciplines estudiades pels joves contractats i millorar així la seva ocupabilitat.

Aquest projecte promou la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya durant 6 mesos a jornada completa, amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat mitjançant l'adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral, per tal de facilitar la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

Els joves han de tenir formació professional de grau mig o superior o titulació universitària i complir els requisits que s’exigeixen per la formalització d’un contracte de treball en practiques.

El projecte es va inicar a l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat amb la contractació dels joves el passat mes de desembre, amb contractacions que s’allargaran fins al juny de 2021.  Enguany amb la contractació d’un jove titulat en Integració Social, que està donant suport al departament de Joventut i Solidaritat.

Contractes de treball efectuats d'acord amb les condicions establertes en l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, cofinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament de 91,89%”