Oferta formativa 2023

El departament de Polítiques d'Ocupació publica la nova oferta de cursos de formació per l'ocupació per aquest any 2023, amb el principal objectiu de millorar l'ocupabilitat i facilitar la inserció laboral de les persones aturades a la ciutat

La nova oferta formativa per l'ocupació projectada per al present exercici 2023, ofereix formació a persones en situació d'atur que vulguin millorar la seva ocupabilitat. 

Els àmbits de formació que s'ofereixen són diversos, i estan lligats com ha estat en els darrers anys, als sectors més demandats en el marc de l'experiència d'Intermediació Laboral que recull el departament de Polítiques d'Ocupació. Concretament aquests àmbits són: 

- Gestió Administrativa 

- Àmbit Esportiu

- Serveis

- Idiomes i TIC

Les inscripcions s'aniran obrint de forma esglaonada en funció de la temporalitat establerta d'inici i finalització de les accions formatives programades. 

Les persones interessades podran fer les inscripcions a través de la pàgina web de Borsa de Treball, apartat Formacions, via correu electrònic a ocupacio@aj-cornella.cat, o bé de forma presencial trucant al 93.474.33.99 o Edifici Can Mercader en horari de 8 a 15h.