OFICINA TÈCNICA LABORAL (OTL): Dispositiu d'inserció laboral especialitzat en Salut Mental

Salut Mental; Inserció Laboral; Ocupació; Cornellà

Atenem a persones amb diagnòstic de trastorn de salut mental per empoderar-les i facilitar la seva inserció al mercat laboral.

L’OTL és un dispositiu d’inserció laboral especialitzat en salut mental, que té com a objectiu atendre persones en edat de treballar amb un trastorn de salut mental acreditat i en tractament medicosanitari, a fi de facilitar-ne la inserció laboral o la millora de l’ocupació.
Per fer ús del servei, les persones han de trobar-se en edat de treballar, acreditar un diagnòstic de malaltia mental i estar en situació d’atur o de millora d’ocupació,
Addicionalment hauran de complir aquests requisits:
  • Tenir motivació per a la inserció laboral.
  • Autonomia personal i estabilitat per dur a terme una activitat laboral.
  • Acceptar la coordinació entre el personal de l’OTL i l’equip del centre sanitari de referència.
  • Estar apuntat al SOC en recerca de feina o com a millora d’ocupació.
L’OTL ofereix atenció individualitzada (acompanyament en la inserció laboral, tècniques de recerca de feina, recerca de feina activa, derivació a accions de formació, tutories post-inserció per al manteniment del lloc de feina), grupal (sessions d’orientació, tallers monogràfics) i coordinació amb els serveis de referència de la persona, especialment serveis sanitaris.
Si estàs interessat/da truca al 93 474 33 99 o envia correu electrònic a ocupacio@aj-cornella.cat per demanar cita prèvia.