Com a emprenedor puc sol·licitar ajuts econòmics?

L’Ajuntament de Cornellà disposa de diferents ajuts i subvencions adreçades als emprenedors i emprenedores de la nostra ciutat, com són la Quota Zero i el projecte 6+6.

La Quota Zero et permetrà desenvolupar tots els tràmits administratius municipals per a la constitució del teu negoci de manera totalment gratuïta. No hauràs de pagar cap taxa municipal a l’Ajuntament de Cornellà relacionada amb la constitució o amb el funcionament de la teva empresa, com ara l’IBI, construccions, instal·lacions i obres i el de vehicles de tracció mecànica, així com les taxes de la recollida de residus comercials, la d’ocupació de terrenys d’ús públic o la de serveis urbanístics, entre d’altres.

El projecte Ocupa’m (6+6) està adreçat a incentivar la contractació de persones de Cornellà en situació d'atur per un mínim de 12 mesos. L’Ajuntament de Cornellà s’encarrega de pagar els sis primers mesos, amb el compromís de l’empresa de mantenir aquest contracte durant un mínim de sis mesos més.

Per acollir-t'hi has de sol·licitar una subvenció en el termini establert, que s'obre anualment. Consulta la pàgina de Subvencions.