CORNELLÀ HUMANA

Els recursos i els serveis per visibilitzar els actius que eduquen, integren i converteixen la ciutat en un espai de coneixement i convivència. Implicar la ciutadania en la defensa i la millora dels valors col·lectius.

Cultura

Organitza i coordina la realització de diverses festes i cites culturals arrelades a la ciutat, com la festa major (Corpus), el Festival Internacional de Pallassos, la Nit de Reis o el Carnaval, entre d’altres. També fomenta la implicació d’entitats en les activitats culturals.

Llegir mes sobre Cultura

Educació

El departament d'Educació de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat té com a objectiu fonamental impulsar polítiques que contribueixin a la millora de l'educació dins del municipi.

Llegir mes sobre Educació

Polítiques de família

El departament de Polítiques de Família té com a objectiu impulsar programes i activitats socioeducatives que contribueixin a donar suport a les necessitats específiques de les famílies de la ciutat en diferents vessants: informació, formació, conciliació, activitat lúdica...

Llegir mes sobre Polítiques de família

Patrimoni cultural

Té com a objectiu la difusió del patrimoni històric local mitjançant activitats, visites i itineraris, i de les actuacions en matèria de conservació i restauració d'aquest patrimoni.

Llegir mes sobre Patrimoni cultural

Joves

El departament de Joventut té com a objectiu incidir en polítiques juvenils relatives als àmbits acadèmic, artístic, ocupacional, habitatge, associacionisme i salut dels i les joves de la ciutat. A més, treballa per garantir la transversalitat d'aquestes polítiques amb les diferents àrees de l'Ajuntament.

Llegir mes sobre Joves

Esports

El departament d'Esports té com a tasca principal el desenvolupament de totes les polítiques esportives dins del municipi, facilitar-ne l'accés a persones de totes les edats i nivells, i treient partit dels equipaments esportius municipals i l'espai públic.

Llegir mes sobre Esports

Biblioteques

La Xarxa de Biblioteques de Cornellà (XBC) és el conjunt d’equipaments públics municipals que ofereixen el servei de biblioteca pública a tota la ciutadania. Com a tal, està formada per la Biblioteca Central i les biblioteques de proximitat Marta Mata i Sant Ildefons.

Llegir mes sobre Biblioteques

Entitats

L’Ajuntament de Cornellà amb el suport de la Diputació de Barcelona, posa a l’abast de totes les entitats del municipi un portal web per tal que puguin disposar del seu propi espai a Internet.

Llegir mes sobre Entitats

Subvencions

En aquesta pàgina podreu consultar les bases íntegres de les convocatòries de subvencions a entitats i a projectes ciutadans que regularment obre l'Ajuntament de Cornellà en qualsevol dels seus àmbits d'actuació: cultura, esports, joventut, cooperació, educació, ocupació, ajuts econòmics, etc.

Llegir mes sobre Subvencions