CORNELLÀ HUMANA

Els recursos i els serveis per visibilitzar els actius que eduquen, integren i converteixen la ciutat en un espai de coneixement i convivència. Implicar la ciutadania en la defensa i la millora dels valors col·lectius.

Cultura

Organitza i coordina la realització de diverses festes i cites culturals arrelades a la ciutat, com la festa major (Corpus), el Festival Internacional de Pallassos, la Nit de Reis o el Carnaval, entre d’altres. També fomenta la implicació d’entitats en les activitats culturals.

Llegir mes sobre Cultura

Educació

El departament d'Educació de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat té com a objectiu fonamental impulsar polítiques que contribueixin a la millora de l'educació dins del municipi.

Llegir mes sobre Educació

Polítiques de família

El departament de Polítiques de Família té com a objectiu impulsar programes i activitats socioeducatives que contribueixin a donar suport a les necessitats específiques de les famílies de la ciutat en diferents vessants: informació, formació, conciliació, activitat lúdica...

Llegir mes sobre Polítiques de família

Patrimoni cultural

Té com a objectiu la difusió del patrimoni històric local mitjançant activitats, visites i itineraris, i de les actuacions en matèria de conservació i restauració d'aquest patrimoni.

Llegir mes sobre Patrimoni cultural

Joves

El departament de Joventut té com a objectiu incidir en polítiques juvenils relatives als àmbits acadèmic, artístic, ocupacional, habitatge, associacionisme i salut dels i les joves de la ciutat. A més, treballa per garantir la transversalitat d'aquestes polítiques amb les diferents àrees de l'Ajuntament.

Llegir mes sobre Joves

Biblioteques

La Xarxa de Biblioteques de Cornellà (XBC) és el conjunt d’equipaments públics municipals que ofereixen el servei de biblioteca pública a tota la ciutadania. Com a tal, està formada per la Biblioteca Central i les biblioteques de proximitat Marta Mata i Sant Ildefons.

Llegir mes sobre Biblioteques

Entitats

L’Ajuntament de Cornellà amb el suport de la Diputació de Barcelona, posa a l’abast de totes les entitats del municipi un portal web per tal que puguin disposar del seu propi espai a Internet.

Llegir mes sobre Entitats

Subvencions

En aquesta pàgina podreu consultar les bases íntegres de les convocatòries de subvencions a entitats i a projectes ciutadans que regularment obre l'Ajuntament de Cornellà en qualsevol dels seus àmbits d'actuació: cultura, esports, joventut, cooperació, educació, ocupació, ajuts econòmics, etc.

Llegir mes sobre Subvencions