"Cornellà compra a casa" enceta la campanya de nadal regalant bosses reutilitzables i amb activitats lúdiques

"Cornellà compra a casa" enceta la campanya de nadal regalant bosses reutilitzables i amb activitats lúdiques

El comerç local promou un consum sostenible, proper i de qualitat

Avui divendres, 5 de desembre, Cornellà de Llobregat encén la il·luminació especial de Nadal als carrers, per donar inici a la campanya de promoció comercial d'aquest any. Els comerciants associats a l'entitat "Cornellà Compra a Casa", amb l'Ajuntament de Cornellà, es comprometen amb la ciutat i participen en les activitats que es promouen amb motiu de les festes nadalenques, i l'enllumenat dels carrers és part imprescindible de la seva aportació. Les llums, de baix consum, aportaran calor i color als carrers comercials.

Els 500 establiments vinculats a "Cornellà Compra a Casa" impulsen diferents promocions per premiar la fidelitat dels seus clients. Per exemple s'engega una iniciativa innovadora amb la distribució de 40.000 bosses reutilitzables, per fomentar l'eliminació dels residus que suposen les bosses de plàstic d'un sol ús. Així mateix, els comerços associats (entre els quals es troben les més de 200 parades dels tres mercats municipals), també repartiran 20.000 agendes de l'any 2009 amb receptes de cuina i informació sobre productes alimentaris.

Els dies 19, 20, 23, 24, 30 i 31 de desembre i 3 i 4 de gener, una diligència realitzarà un circuit per la ciutat per facilitar el desplaçament entre els diferents eixos comercials. Així mateix, hi haurà tres punts de repartiment de xocolata calenta, i s'han previst cantades de nadales a càrrec de les corals de la ciutat als tres mercats municipals. La cavalcada de Reis del 5 de gener també comptarà amb la participació de "Cornellà Compra a Casa", que proporcionen 3,5 tones de caramels sense gluten. Finalment, hi ha un espai per a la solidaritat amb la col·laboració de Creu Roja de Cornellà, amb la col·locació de punts de recollida de joguines a les portes dels mercats.

I continuant amb una promoció iniciada fa dos anys, totes les persones que compten amb la targeta "Entarja't", que acaben d'arribar a 10.000, podran continuar beneficiant-se de descomptes acumulables de l'1% en totes les compres que realitzen.
Totes aquestes activitats de promoció es van presentar a la Festa del Comerç celebrada el passat 1 de desembre. L'Auditori va reunir més de 400 assistents en aquest tradicional punt de trobada i valoració de l'activitat que s'impulsa anualment per part del Consorci de Promoció i Dinamització del Comerç de Cornellà, del qual formen part l'Ajuntament de Cornellà, l'entitat Cornellà Compra a Casa, i la Generalitat de Catalunya, amb aportacions econòmiques de la Diputació de Barcelona.

Cornellà de Llobregat, 5 de desembre de 2008

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00