Un cercavila reivindicatiu tanca la campanya del dia mundial de la lluita contra la sida a Cornellà

Un cercavila reivindicatiu tanca la campanya del dia mundial de la lluita contra la sida a Cornellà

Un cercavila popular culmina els actes de la campanya T'ESTIMA'T a Cornellà, que organitza l'Ajuntament de Cornellà amb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra la Sida. Sortirà a les 18 hores d'avui de la plaça de Catalunya i finalitzarà al voltant de les 19 hores a la Plaça de la Sardana, on es llegirà un manifest i s'entregaran els premis del concurs Foto-Mòbil.

La campanya T'ESTIMA'T s'ha desenvolupat durant les dues últimes setmanes per conscienciar la població de Cornellà de la necessitat de seguir alerta davant la malatia de la síndrome de la immunodeficiència adquirida. Fins el 5 de desembre encara es pot visitar l'exposició "VIH sobre rodes", al Centre de Recursos Juvenils (c/Mossèn Andreu 17), a les tardes.

D'altra banda, el concurs Foto-mòbil s'ha celebrat per segona vegada; està adreçat a joves que han de presentar les fotografies realitzades amb dispositius de telefonia mòbil relacionats amb la campanya contra la sida d'aquest any. Finalment, divendres passat al vespre, un grup de 50 voluntaris participants a la campanya van realitzar una sortida per la ciutat i per alguns locals nocturn distribuint preservatius i oferint informació vinculada a la lluita contra la sida. La campanya està coordinada pels departaments municipals de Joventut i Solidaritat, d'Acció Social i de Salut Pública.

Cornellà de Llobregat, 1 de desembre de 2008

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00