Tornen les “Nits d’Estiu” per omplir de ritme i música la ciutat

Tornen les “Nits d’Estiu” per omplir de ritme i música la ciutat

Divendres 4 de juliol s’iniciaran les activitats a Can Mercader a partir de les 23 hores amb l’actuació de Facto delaFé y las Flores Azules.

L’Ajuntament de Cornellà porta des de l’any 1997 promovent aquesta programació cultural i d’oci per a les nits d’estiu amb gran varietat d’activitats totalment gratuïtes que tenen com a escenari diversos espais de la ciutat. Enguany una desena de grups i formacions musicals actuaran les nits dels dijous i divendres del mes de juliol en el Castell de Cornellà i en Can Mercader oferint al jovent tot un seguit de vetllades agradables de diferents estils i tendències.

El dijous 3 de juliol a les 22 hores s’encetarà la nova programació amb el jazz d’Erwyn Seerutton&The Gospelers amb una interpretació magistral de guitarra i veu, baix, teclat, piano i bateria en un marc incomparable.

El 10 de juliol a la mateixa hora serà el torn de gaudir d’Amèlia Tangos Tríos amb temes habituals en els tangos com la nostàlgia i els patiments d’amor.

Concerts de luxe a Can Mercader

El divendres 4 de juliol s’iniciaran les activitats a Can Mercader a partir de les 23 hores amb l’actuació de Culto Adverso com a grup teloner per donar pas a Facto de la Fe y las Flores Azules amb cançons que estan entre el hip-hop i el pop amb lletres properes a la poesia, positives i crítiques alhora.

Can Mercader Festival 2008

També el Parc de Can Mercader, serà l’ecenari el dissabte 5 de juliol a partir de les 21 hores del Can Mercader Festival 2008. Lujuria obrirà la vetllada, originaris de Segòvia seran capaços des de l’escenari de transmetre als seus fans l’esperit del rock més pur. A continuació la nit continuarà amb l’actuació de Samarkanda.

Mescaleros també seran protagonistes del Can Mercader Festival juntament amb Dais. La vetllada estarà amenitzada per les acrobàcies malabars dels volàtils.

D’altra banda, cicles de música i cultura com 'La Biblioteca a la fresca', el 'Can Mercader Festival' o el Dansafolk 2008 estan vinculats al programa de ‘Nits d’Estiu 2008’ completant l’oferta d’oci nocturn a Cornellà.

Podeu consultar tota la programació a http://www.cornellaweb.com/cultura/festivals.asp


Cornellà de Llobregat, 1 de juliol de 2008

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00

 

Tornar