La sentència referida a les llicències de les sales de festes de Famades confirma la posició de l'Ajuntament

La sentència referida a les llicències de les sales de festes de Famades confirma la posició de l'Ajuntament

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha donat la raó a l’Ajuntament de Cornellà en el contenciós referent a les llicències ambientals atorgades a les sales de festes de la zona d’oci nocturn de Famades. D’aquesta manera, el TSJC dictamina que les llicències concedides a les sales situades a la zona industrial de Cornellà són vàlides.

El posicionament de l’Ajuntament en aquest contenciós sempre ha estat posar per davant de tot els interessos de la ciutat de Cornellà i dels seus veïns i veïnes. Per això, la Corporació va decidir recórrer la sentència de l’any 2010, en què un jutjat contenciós-administratiu qüestionava la legalitat de les llicències atorgades a les sales, posant en dubte que negocis d’aquestes característiques es poguessin instal•lar a un polígon industrial.

L’Ajuntament ha defensat així les accions i actuacions municipals, que sempre s’han considerat ajustades a dret, com en el seu moment va ser desplaçar aquest tipus de sales de festes a la zona industrial, allunyades del nucli urbà, amb les corresponents llicències ara considerades vàlides pel TSJC. La sentència és ferma, i això avala la tasca realitzada fins ara.

Igualment, l’Ajuntament de Cornellà manté el seu objectiu de vetllar perquè l’oci nocturn en aquesta zona de la ciutat es desenvolupi amb normalitat i amb el màxim de civisme. Per això, ha reclamat en els darrers mesos que es mantinguessin els dispositius de vigilància dels Mossos d’Esquadra, i ha ordenat sancions i fins i tot el tancament quan alguna de les sales ha incomplert la normativa vigent, com és el cas de la discoteca Capitolio, dins de les competències que li pertoquen com a administració municipal.


Cornellà de Llobregat, 14 de setembre de 2012

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00