El comerç local de Cornellà engega la campanya de Nadal amb una nit de compres i diferents promocions

El comerç local de Cornellà engega la campanya de Nadal amb una nit de compres i diferents promocions

El 14 de desembre tindrà lloc la Nit de Compres, en la qual establiments de la ciutat obriran les seves portes entre les 21 i les 24 hores per mostrar propostes i promocions especials, que estaran amenitzades amb actuacions musicals, activitats d’oci i gastronomia

L’objectiu de la campanya es dinamitzar el comerç local i destacar els avantatges de qualitat, tracte personalitzat i confiança que ofereixen els més de 500 comerços i parades dels mercats municipals

L’Ajuntament de Cornellà, a través del Consorci per a la Promoció i Dinamització del Comerç de Cornellà, posa en marxa la campanya de Nadal el 5 de desembre coincidint amb l’encesa dels llums als carrers comercials. L’objectiu de la campanya és dinamitzar el comerç local de la ciutat mitjançant l’impuls de diferents iniciatives i destacar els seus valors de qualitat, varietat, confiança i tracte personalitzat.

La principal novetat d’aquest any, és la celebració, el 14 de desembre, de la Nit de Compres. Entre les 21 i les 24 hores, al voltant del mercat Centre i el carrer Rubió i Ors, s’instal•laran carpes on prop de 60 botigues de la ciutat oferiran almenys un dels seus productes amb un gran descompte. Roba, ulleres, complements, joguines, pernils... els veïns i les veïnes tindran al seu abast un ampli ventall de productes a preus rebaixats, envoltats de degustacions, animacions i música.

Molts dels comerciants que participen a la nit del 14 de desembre atendran el públic en pijama per a crear un ambient lúdic i festiu. Si els clients també en porten rebran sorpreses i obtindran algun detall.  Tota la informació dels establiments participants, els productes rebaixats i el preu final es pot consultar a www.cornelladellobregat.eu, la web del comerç de Cornellà.

Entre d’altres iniciatives que es posaran en marxa també destaca la que es farà del 21 de desembre fins al 4 de gener: una família d’actors i actrius (pare, mare, filla, fill i àvia) recorreran els eixos comercials de la ciutat i els mercats municipals. Aquesta família parlarà amb els botiguers, interactuarà amb els ciutadans i els explicarà les ofertes que hagin trobat.

Així, mateix, el Consorci per a la Promoció i la Dinamització del Comerç de Cornellà, en col•laboració amb l’associació Cornellà Compra a Casa, ha organitzat el quart concurs d’aparadors i de parades de Nadal.
Paral•lelament, als mercats municipals es farà animació musical durant els dies de Nadal a càrrec de diferents corals de la ciutat i també s’instal•laran carpes on els més petits de la família podran donar la carta a Ses Majestats d’Orient.

Decomptes amb la targeta “Entarja’t”

Aquestes iniciatives se sumen a més, als descomptes que durant tot l’any acumulen els usuaris de la targeta “entarja’t” com a premi a la fidelitat. La targeta acumula descomptes d’un 1% en les compres, que es poden gastar com es vulgui en qualsevol dels establiments adherits a l’entitat “Cornellà compra a casa”. Més d’12.000 persones compten a la ciutat amb aquesta targeta que es pot demanar a qualsevol dels comerços adscrits a la campanya i que s’identifiquen clarament per una enganxina ubicada als aparadors.

Cornellà compta amb més de 500 establiments comercials —incloses les parades dels mercats municipals— associats a l’entitat “Cornellà compra a casa”, que forma part del Consorci per a la Promoció i la Dinamització del Comerç Local.

I Fira de Santa Llúcia de Cornellà

D’altra banda, coincidint amb les dates nadalenques,  el diumenge, 16 de desembre, la Plaça de l’Església acollirà la primera Fira de Santa Llúcia de Cornellà. El Grup de Pintors de Cornellà ha impulsat aquesta iniciativa, que omplirà de parades d’artesania, productes nadalencs, activitats, tallers infantils i nadales el centre de la ciutat.

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00

Tornar