Cornellà fa un pas més en la seva modernització i llança una aplicació mòbil amb l’actualitat del municipi

Cornellà fa un pas més en la seva modernització i llança una aplicació mòbil amb l’actualitat del municipi

Aquesta eina representa un salt qualitatiu en les polítiques de proximitat que impulsa l’Ajuntament i posa les noves tecnologies al servei ciutadà

La APP és gratuïta i recull una agenda cultural, els esdeveniments esportius, els comerços del municipi i un mapa amb els recursos formatius de la ciutat

Està desenvolupada per l’empresa Einsmer-Pacte Generacional, compromesa amb la dinamització econòmica de Cornellà i participant de l’Acord Social contra la Crisi 2012-2016

Cornellà ha fet un pas més a favor de la seva modernització i ha creat una nova aplicació mòbil per oferir a la ciutadania l’actualitat del municipi, de manera senzilla i gratuïta. Aquesta APP, disponible en tots els telèfons intel•ligents que tinguin connexió a Internet, s’emmarca dins de les polítiques de proximitat que desenvolupa l’Ajuntament i representa un salt qualitatiu en la utilització de les noves tecnologies al servei ciutadà. Així, complementa i amplia les prestacions que el Consistori posa a disposició de la població a través de la web municipal www.cornellaweb.cat.

Rapidesa, comoditat i facilitat són els tres atributs que destaquen d’aquesta nova eina, desenvolupada per l’Ajuntament de Cornellà i el Consorci per a la Promoció i Dinamització del Comerç. Permet tenir informació actualitzada, en qualsevol lloc i moment del dia, dels esdeveniments de la ciutat, la seva localització i dels comerços adscrits a l’entitat Cornellà Compra a Casa.

Si tenim en compte que el 43% d’internautes accedeix a Internet mitjançant el telèfon, que el 63,2% dels mòbils que hi ha en ús són intel•ligents i que el 75% dels usuaris d’Internet mòbil es descarreguen aplicacions, podem imaginar la utilitat i la difusió que pot tenir aquesta nova aplicació per part dels cornellanencs i cornellanenques.

La informació que presenta l’APP està organitzada al voltant de quatre eixos:

• Una agenda cultural i d’oci, que permet accedir als esdeveniments diaris de la ciutat i identificar els espais on tenen lloc. Es pot veure la informació per dates i també per departaments.

• Les activitats que desenvolupen els clubs esportius i la seva localització. A l’aplicació es poden trobar tots els partits i campionats que es disputen dels diferents esports i categories a Cornellà, així com les activitats a l’espai lliure, gratuïtes i obertes a tota la ciutadania, recollides al programa Vine a fer Esport Salut!

• Els comerços adscrits a l’entitat Cornellà Compra a Casa. Mitjançant un sistema de geoposicionament en un mapa de la ciutat, l’APP indica on és el comerç buscat, les seves dades de contacte, quina és la seva activitat, les seves promocions i si es pot comprar on-line.

• El mapa de capacitació, que recull tots els recursos educatius de què disposa la ciutat, reglats i no reglats, i que permet escollir l’itinerari formatiu més adient que faciliti la posterior inserció laboral.

Aquesta aplicació és pot descarregar des de la pàgina www.cornelladellobregat.eu, tant per a Android com per a iPhone.

Einsmer-Pacto generacional, una empresa socialment responsable

L’aplicació està desenvolupada per l’empresa Einsmer-Pacto generacional, fruit de la seva participació en l’Acord Social contra la Crisi 2012-2016, que es va signar el passat mes de maig a la ciutat.

Aquesta empresa utilitza la tecnologia per posar en marxa accions de responsabilitat social corporativa i a favor de la reactivació de l’economia local. El seu objectiu és la creació d’ocupació tant dels més joves així com de la gent gran, amb l’aprofitament de la seva experiència al servei del desenvolupament del territori.

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00

Tornar