L’Ajuntament de Cornellà expressa les seves condolences per l’accident ferroviari de dimecres 24 de juliol, a Santiago de Compostela

L’Ajuntament de Cornellà expressa les seves condolences per l’accident ferroviari de dimecres 24 de juliol, a Santiago de Compostela

L’Ajuntament de Cornellà, amb motiu de l’accident ferroviari ocorregut dimecres 24 de juliol, a Santiago de Compostela, vol fer arribar el condol a les famílies de les víctimes i expressar la màxima sensibilitat vers aquest tràgic succés. 

En nom dels membres del consistori, així com dels veïns i les veïnes de la ciutat, manifestem les nostres condolences a totes les persones afectades directa o indirectament per l’accident, en què un tren Alvia procedent de Madrid ha descarrilat quan s’aproximava a la ciutat de Santiago de Compostela. El ple municipal vol expressar la seva solidaritat i suport amb els familiars de les víctimes en aquests moments difícils i desitja la ràpida recuperació dels ferits.

Així mateix, també volem mostrar el nostre recolzament a les autoritats competents, a l’Alcalde de Santiago de Compostela, el sr. Ángel Currás, i al President de la Xunta de Galicia, Sr. Alberto Núñez Feijóo, per tal de continuar amb les tasques d’emergència que han dut a terme fins ara.

Volem expressar el nostre dolor per la pèrdua de vides humanes i manifestem el nostre suport amb un minut de silenci abans de l’inici del ple municipal que tindrà lloc aquesta tarda, a les 19h a l’Ajuntament de Cornellà, així com enviant les nostres condolences a l’Ajuntament de Santiago de Compostela i a la Xunta de Galicia.

 

Cornellà de Llobregat, 25 de juliol de 2013

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00