Chicuelo, Maria Rodés, Delorean i Pony Bravo, protagonistes de les Nits d’Estiu de Cornellà

Chicuelo, Maria Rodés, Delorean i Pony Bravo, protagonistes de les Nits d’Estiu de Cornellà

Durant el mes de juliol, es podrà gaudir d’espectacles de música, dansa, cinema i teatre gratuïts i oberts a tothom

La programació inclou un concert de poemes i cançons de Salvador Espriu, en commemoració del centenari del seu naixement

Com cada any des de 1997, arriben les Nits d’Estiu a Cornellà, un paraigua que acull diverses propostes culturals gratuïtes per a gaudir de les nits de juliol a la ciutat. La guitarra flamenca de Chicuelo (dijous 4), el pop electrònic de Delorean (divendres 5), l’estil indie i personal de Maria Rodés (dijous 11) i el rock de Pony Bravo (divendres 19) són algunes de les propostes musicals d’aquest any.

Però la programació no solament està pensada per als diferents gustos. També està orientada a satisfer l’oci de les diferents franges d’edat. Per això, es pot trobar des de les tradicionals havaneres amb cremat de rom (dissabte 13), fins a pel•lícules orientades als més petits com “Les aventures de Tadeu Jones” (dimecres 3) dins del cicle Cinema a la Fresca o el Can Mercader Festival (dissabte 20) i les Nits Insòmnia, dirigides al públic jove.

Cornellà s’ha volgut sumar al recordatori de l’escriptor català Salvador Espriu, que es fa a diverses ciutats, en l’any en què es commemora el centenari del seu naixement. El dijous 18, al Castell, tindrà lloc un concert de poemes i cançons d’aquest mestre de la paraula.

La vida de la ciutat té un paper destacat en la programació de les Nits d’Estiu. Les entitats del municipi han col•laborat en l’elaboració de la programació.  Alguns exemples són els espectacles de Dansafolk, organitzats per l’Agrupació Sardanista, la representació de l’obra “Venuts” (divendres 19), d’Ángel Amazares, de Triangle Teatre, l’actuació del Grup Vocal Zetzània (diumenge 14) i el concert de Panebianco Cuban Trio (divendres 12), a l’Orfeó Catalònia.

A més, arran del tancament del Cinema Pisa de Cornellà, un grup de realitzadors locals ha volgut retre un homenatge a aquest cinema de barri amb la pel•lícula “La última proyección”. La peça es podrà veure juntament amb diversos curtmetratges del MECAL, el dimecres 17. Altres pel•lícules que es projectaran durant les Nits d’Estiu són “Lo imposible” (dimecres 10) i Slastic (dilluns 29).

Cornellà de Llobregat, 27 de juny de 2013

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00

Tornar