AQUEST DIUMENGE OBRE LES PORTES EL NOU PARC DE CAN CORTS

AQUEST DIUMENGE OBRE LES PORTES EL NOU PARC DE CAN CORTS

Es tracta d'un espai de 20.000 m2 especialment atractiu per al passeig i per al descans

Des d'aquest diumenge 1 de febrer la ciutadania ja podrà gaudir del nou Parc de Can Corts, un espai de 20.000 metres quadrats pensats per passejar i descansar. També es podra visitar la masia de Can Tirel (segle XVII), que obrirà les seves portes amb una remodelació integral.

Serà una jornada festiva, amb passejada, música, cercaviles i molta animació. Aquest diumenge, a més, també s'obre un nou pas de vianants sota la via de RENFE, al carrer Lluís Muntadas, per accedir al Parc de Can Corts des dels barris del Pedró i de la Gavarra.

El parc de Can Corts discorre paral·lel a l'avinguda del mateix nom amb àmplies zones verdes en les quals s'han plantat arbres, arbustos i plantes com a complement al bosc de pins que hi havia. Paral·lelament, s'han construït camins pavimentats amb aglomerat asfàltic per afavorir la comoditat del passeig. El parc a més a més, actua com eix de connexió entre barris. Les obres realitzades per l'Ajuntament de Cornellà han tingut un pressupost pròxim als 2 milions d'euros.

Un altre signe d'identitat d'aquest parc és la masia de Can Tirel, que se situa a l'extrem nord del parc, un edifici que data del segle XVII. A partir d'ara actuarà com a seu de l'entitat de la Societat Coral "La Unió". A l'extrem sud del parc es troba també una escola-taller.

10.45h. Concentració dels cercaviles

1r punt de trobada: Plaça de l'Estació (RENFE) fins a l'esplanada de la masia Can Tirel al parc de Can Corts (passant per l'Avinguda de Can Corts), a càrrec del grup de percussió Tam Tam Llops associació musical.

2n punt de trobada: Plaça de Can Suris fins a l'esplanada de la masia Can Tirel al parc de Can Corts (passant pel Parc de la Infanta), a càrrec del Grup de Tabals del Foment de Cultura Popular de Cornellà.

11.00h Cercaviles

Inici dels cercaviles cap a l'esplanada de la masia Can Tirel al parc de Can Corts. 11.30h. Rebuda a la masia de Can Tirel Rebuda a càrrec de la Societat Musical La Unió de Cornellà amb breu actuació de la Xaranga Sarau a la façana de l'entrada de la masia Can Tirel.

12.00h. Espectacle d'animació

Espectacle d'animació a l'esplanada de la masia de Can Tirel a càrrec de Cia. Tutatis.

12.40h. Portes obertes de Can Tirel

Inici del matí de portes obertes fins a les 14.30 hores.

Cornellà de Llobregat, 29 de gener de 2009

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00

 

Tornar