Can Mercader i El Castell  escenaris principals d'una nova edició de Les Nits d'Estiu

Can Mercader i El Castell  escenaris principals d'una nova edició de Les Nits d'Estiu

Aquesta mateixa setmana ja podem gaudir dels concerts de Fundación Tony Manero (divendres 4, Can Mercader) i Jane Joyd (dijous 3, Castell)

Música de tots els registres per a tot tipus de públics, en concerts gratuïts a l'aire lliure aprofitant al màxim els espais de què disposa la nostra ciutat. És la principal característica de la programació de les Nits d'Estiu, iniciades l'any 1997 i que aquest any tornen a omplir les hores nocturnes del mes de juliol d'activitats, especialment al Castell i al parc de Can Mercader.

Les propostes del Castell (principalment els dijous de juliol a la nit) van des del folk de Jane Joyd, al flamenc/jazz de Bea García, la música barroca de Música Antiga de Girona, un espectacle en commemoració del centenari de Joan Vinyoli, o un concert líric dins del cicle Música als Castells.

A Can Mercader (divendres 4, 11 i 18 de juliol a la nit) els protagonistes seran el funky de Fundación Tony Manero, el flamenc rumbero de Calima i el pop de Blaumut. Es manté també el cinema a l'aire lliure, els dies 2, 9 i 16 de juliol a la plaça de Catalunya, amb la projecció de Gru2, Intocable i Cinema Paradiso (més el curtmetratge "L'última projecció", dedicat al cinema Pisa), respectivament.

A més de les activitats principals, diverses entitats també vinculen les seves propostes a la programació de les Nits d'Estiu, com és el cas del Museu Agbar de les Aigües (una ludoteca d'aigua, de dimarts a diumenge), el cicle Dansafolk, que organitza l'Agrupació Sardanista de Cornellà (26 i 27 de juliol), o les Nits a la Fresca, a càrrec de la mateixa entitat; aquí cal destacar l'estrena, el 5 de juliol, de 'Camps de l'Empedrat', un espectacle del cos de dansa de l'Esbart de Cornellà.

Altres activitats organitzades per l'Ajuntament de Cornellà que giren al voltant de la música i la cultura són el Can Mercader Festival, que promociona grups joves de Cornellà (dissabte 12 de juliol al parc de Can Mercader), la Universitat d'Estiu de les Dones o diverses visites comentades a l'exposició 'Escudellar l'abisme', de Carme Malaret (Castell de Cornellà).

 

La programació completa es pot consultar a la web municipal: www.cornella.cat/ca/nitsdestiu.asp

 


Cornellà de Llobregat, 2 de juliol de 2014

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00