M Clan, Txarango i Sweet California omplen de ritme el Corpus 2014

M Clan, Txarango i Sweet California omplen de ritme el Corpus 2014

Entre el 19 i el 22 de juny podem tornar a gaudir de la Festa Major de Cornellà: arriba el Corpus 2014 amb més d'un centenar d'activitats a tots els barris i per a tots els públics

Una aplicació mòbil permet portar tota la programació a la butxaca. També es pot consultar a la pàgina www.cornella.cat 

Ciutadans i visitants es podran tornar a divertir amb una àmplia programació que té com a objectiu reforçar els elements de participació popular, estrènyer llaços de convivència i gaudir de la vitalitat de la ciutat. Com cada any, el programa es nodreix de la col·laboració i participació de les entitats que any rere any es comprometen amb la ciutat. A tots els barris, a les seves places i als seus carrers es viurà amb intensitat una festa pensada i confeccionada per a tots els públics, gustos i edats: més d'un centenar d'activitats per a divertir-se i compartir.

Com sempre, el pregó, dijous 19 de juny (21.15 h), marcarà l'inici d'un cap de setmana replet d'activitats. Enguany, la Societat Coral La Unió, que celebra el seu 160 aniversari, serà l'encarregada de realitzar-lo i d'encendre una nova flama perquè el Corndefoc ens indiqui que el Corpus ja ha arribat (21.35 h a la plaça de l'Església).

Música per a donar ritme a la Festa

La música segueix sent un dels punts forts de la festa. Aquest any, la plaça de Catalunya rebrà la visita del grup M Clan (dissabte, 22 h) i del ritme d'alegria i revolta de Txarango (diumenge 19 h). El pàrquing del Parc Esportiu és l'escenari de nou de les propostes joves: per una banda, les Sweet California, presentant el seu primer disc (divendres 22 h), i de l'altra, la Nit Sounday amb els dj Kryper i ls Marz (dissabte, 22 h).

Tampoc faltaran les orquestres a les places, per ballar i acompanyar-nos més enllà de la mitjanit, a més de les activitats musicals i de cultura popular que ens ofereixen les entitats, com és el cas de la Festa Galega a Can Mercader (dissabte i diumenge), l'envelat del Corpus (divendres, dissabte i diumenge) o la carpa de la Peña Atlético Minas (tots els dies).

Moltes activitats per al públic familiar

El programa equilibra la música amb les festes més tradicionals i les activitats familiars. Destaquen les propostes emmarcades en el "Corpus en família", amb grups d'animació i tallers per als més petits, la Gimcana, la festa de l'escuma i la mostra de catifes de flors, o el Populari, un cercavila dedicat a la cultura popular i tradicional, entre d'altres.

D'altra banda, el Castellers de Cornellà celebren una gran actuació castellera el diumenge, 22 de juny, acompanyats del Minyons de Terrassa i la Jove Xiquets de Tarragona, a la plaça de l'Església (12 h). Els Castellers han engegat la iniciativa popular "Posa't Lila" perquè la ciutat s'identifiqui amb el color de la colla, regalant mocadors liles a qui els desitgi.

 

Aplicació per a mòbils

La programació del Corpus 2014 es pot consultar íntegrament des de qualsevol lloc i en tot moment gràcies a l'aplicació per a mòbils (iOS / Android), que inclou els horaris i detalls de totes les activitats, així com la seva localització al plànol, i compartir-les a les xarxes socials Twitter i Facebook.

 

Aquest codi QR permet descarregar l'aplicació, des de mòbils intel·ligents amb sistema operatiu iOS (Iphone) i amb sistema operatiu Android. També s'hi pot accedir a través de les pàgines:

http://cornella.europeinyourlife.com/eiyl/

http://www.cornelladellobregat.eu

Més informació:

 Web del Corpus

 Agenda dia a dia

Descarregar el Programa d'activitats

 


 

Cornellà de Llobregat, 17 de juny de 2014

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00