Divendres Cornellà celebra la III Nit de Compres amb ofertes per a tots els gustos i totes les butxaques 

Divendres Cornellà celebra la III Nit de Compres amb ofertes per a tots els gustos i totes les butxaques 

El mercat Centre i prop de 50 establiments seran oberts fins a la 1 de la matinada

Una zona de restauració a preus populars oferirà gots de brou, consumicions i tapes especials

El divendres 28 de novembre Cornellà celebra la III Nit de Compres, una iniciativa promoguda pel Consorci per a la Promoció i Dinamització del Comerç de Cornellà, que formen l’Ajuntament i l’associació Cornellà Compra a Casa. És un esdeveniment on el sector aposta per oferir experiències de compra unides a l’oci, la restauració, els descomptes i altres activitats per gaudir de les compres des d’un ambient distès i festiu.

El mercat Centre i prop de 50 establiments més tindran les portes obertes des de les 20 h fins a la 1 de la matinada, en carpes instal•lades al voltant del mateix mercat, a la plaça de Lluís Companys i als carrers adjacents. Com a novetat, hi ha una zona de restauració a preus populars, amb tiquets que permetran consumir 1 tapa, 1 consumició i 1 got de brou (a 3 euros) o bé 4 tapes, 2 consumicions i 1 got de brou (a 10 euros).

Tots els establiments participants fan ofertes, descomptes i degustacions especials amb motiu de la Nit de Compres: rebaixes del 30% en llamàntols, paletes ibèriques a 49,90 euros, bombetes LED a preu de cost, bolsos de senyora a 14,95 euros, plantes de Nadal a 4 euros… Les opcions són infinites i les ofertes són vàlides fins a esgotar existències, i si en queden, també dissabte 29.

Encesa dels llums de Nadal

La mateixa tarda de divendres, a les 17.30 h, es farà un taller de molinets a la plaça de Lluís Companys, especialment pensat per als més menuts. Quan siguin les 18.30 h, els infants bufaran els seus molinets, i amb el vent que facin, encendran els llums de Nadal de la ciutat i, d’aquesta manera es donarà inici “oficial” a la campanya de Nadal als comerços i carrers de Cornellà.

Durant tota la Nit de Compres hi haurà activitats d’animació dins del mercat i als carrers on estan instal·lades les carpes. També es recolliran donatius per a la Botiga Solidària. Tota la informació dels establiments participants, els productes rebaixats, el preu final i promocions es poden consultar a www.cornelladellobregat.eu

El sector del comerç realitza un esforç col·lectiu per fomentar les compres amb aquesta iniciativa, que es realitza per tercera vegada. El seu objectiu és dinamitzar el comerç local de la ciutat i destacar els seus valors de qualitat, varietat, confiança i tracte personalitzat. Cornellà compta amb més de 400 establiments comercials —incloses les parades dels mercats municipals— associats a l’entitat “Cornellà compra a casa”, que forma part del Consorci per a la Promoció i la Dinamització del Comerç Local.

 

Cornellà de Llobregat, 27 de novembre de 2014

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00