LA UNITAT D'ATENCIÓ DE LA SALUT SEXUAL I REPRODUCTIVA DE CORNELLÀ INAUGURA LES NOVES INSTAL·LACIONS

LA UNITAT D'ATENCIÓ DE LA SALUT SEXUAL I REPRODUCTIVA DE CORNELLÀ INAUGURA LES NOVES INSTAL·LACIONS

L'ASSIR de Cornellà ubicat fins ara a la 4a planta del CAP Sant Ildefons es trasllada al c/Mossèn Jaume Soler núm. 8 (davant del Mercat Marsans)

El 25 de maig han obert les seves portes els nous equipaments destinats a l'Atenció de la Salut Sexual i Reproductiva de Cornellà (ASSIR).

El servei d'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva de Cornellà ofereix un conjunt d'activitats que tenen com a objectiu proporcionar una atenció integral i de qualitat a la dona i a la seva família en la salut sexual i reproductiva, per promoure la salut, prevenir i tenir cura de la malatia.

Dins de la seva cartera de serveis trobem activitats assistencials –visites ginecològiques i obstètriques, ecografies ginecològiques i obstètriques-, activitats educatives i d'atenció a la comunitat. S'ha de destacar també l'activitat educativa tant a nivell individual com grupal que s'ofereix en els cursos de prepart, postpart, menopausa, atenció als joves, etc.

L'Equip estarà format per 5 ginecòlegs, 5 ecografistes, 5 llevadores, 5 auxiliars d'infermeria i 4 professionals de gestió i serveis que donaran assistència a una població superior a 42.000 dones.

Està previst que a partir del dia 8 de juny també s'incorporin a l'equip els professionals de l'ASSIR que en aquests moments estan ubicats al CAP Martí i Julià de Cornellà.

Cornellà de Llobregat, 26 de maig de 2009

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00