AQUEST MES CORNELLÀ ESTRENA QUATRE APARCAMENTS SOTERRANIS QUE SUMEN MÉS DE 1.300 PLACES

AQUEST MES CORNELLÀ ESTRENA QUATRE APARCAMENTS SOTERRANIS QUE SUMEN MÉS DE 1.300 PLACES

Cornellà de Llobregat haurà guanyat aquest mes de maig quatre nous aparcaments soterranis amb espai per a més de 1.300 vehicles en diferents barris de la ciutat. Els quatre pàrquings han estat construïts per l'Ajuntament de Cornellà a través de l'empresa municipal Emducsa.

En total, la ciutat disposarà així d'unes 5.700 places en aparcaments soterranis de promoció pública, creades en els últims vint anys. Els quatre que entren en servei aquest mes de maig són al c/Penedès (barri de Fontsanta-Fatjó), Avinguda Línia Elèctrica i sota la futura residència per a la gent gran (Sant Ildefons) i Plaça del Sol (la Gavarra-Pedró).

Des de fa uns dies ja estan oberts els aparcaments del c/Penedès (369 places) i de l'Avinguda Línia Elèctrica (285 places). Aquesta setmana s'entregaran les claus als adjudicataris de les places a l'aparcament que s'ha construït sota la futura residència per a la gent gran del barri de Sant Ildefons, que està previst acabar aquest any (amb 399 places). I la setmana vinent, el 26 de maig, els habitants de l'entorn de la plaça del Sol, a tocar de la carretera d'Esplugues, entre els barris de la Gavarra i el Pedró, també veuran estrenat el nou aparcament soterrani (284 places).

Tots els aparcaments inclouen trasters i les places es posen a la venda en règim de concessió a 50 anys. L’empresa municipal Emducsa ha construït en els diferents barris de Cornellà ja 17 aparcaments soterranis, que sumen les 5.700 places mencionades. L'objectiu és absorbir vehicles que actualment han d'aparcar en superfície, i permetre així guanyar espais per a les persones a nivell de carrer, i millorar la mobilitat i circulació dels vehicles.

Cornellà de Llobregat, 19 de maig de 2009

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00